Primarul municipiului Botoșani: 32 milioane euro vor intra în oraș

catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că 32 de milioane de euro vor intra în oraș prin  proiectul de regenerare urbană din Programul Oerațional Regional. Edilul a spus că se face ultimul pas pentru atragerea fondurilor europene pe acest proiect, respectiv demararea procedurilor pentru alinierea Contractului de delegare a serviciului de transport public local de persoane efectuat cu tramvaie  al societății Eltrans, la prevederile Regulamentului Comisiei Europene 1370 din 2007.

like facebookMunicipiul Botoșani stă bine pe Axa 4, vorbim de acea axă prin care noi vrem să ne rezolvăm problema transportului în comun și o parte din regenerarea urbană. Ultimul pas al nostru este începere procedurilor de aliniere a contractului de delegare a celor de la Eltrans cu prevederile Regulamentului Comisiei Europene 1370 din 2007. Era singurul impediment al nostru, pentru că planul de mobilitate urbană și strategia de dezvoltare urbană sunt făcute, iar în momentul în care am rezolvat și această aliniere a contractului de concesiune la prevederile regulamentului, vom putea să începem procedura de depunere a proiectelor. Dacă nu alinimem acest contract, nu avem eligibilitatea pentru proiect. Aici putem să vorbim de 32 milioane euro care vor intra în oraș”, a menționat Flutur.

 

 

 

2 thoughts on “Primarul municipiului Botoșani: 32 milioane euro vor intra în oraș

  1. asta era proiectul lui portariuc iar un bou liberal facea scandal ca se plimba portariuc cu autobuze electrice neinmatriculate prin bt … cate penibilitate.. de aia voteaza lumea psd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *