Leo Grozavu, atac furibund înaintea meciului cu CSMS Iaşi: Probabil dacă era un arbitru din Iaşi în prima divizie era delegat la acest meci

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani, Leo Grozavu, a lansat un atac furibund înaintea meciului, de joi, cu CSMS Iaşi. Tehnicianul a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă în care s-a plâns de arbitrajul de care a avut parte în acest play out.

like facebook Acesta a spus că multe meciuri nu au fost decise doar de prestaţia jucătorilor şi a acuzat că la meciurile cu echipele din Bucureşti sau din zona capitalei, au fost delegaţi arbitri bucureşteni.

De asemenea, s-ar fi aşteptat, dacă era un arbitru din Iaşi, să fie delegat la meciul de joi.

„Este un meci de campionat, ţinând cont că rezultatele de marţi seară ne avantajează şi vom juca şi la anul pe prima scenă a ţării. Va fi un meci în care sper ca jucătorii să fie mânaţi doar de orgoliul profesional şi să demonstrăm că suntem o echipă mult mai valoroasă decât locul pe care îl ocupăm în momentul de faţă. A fost un pay-out în care au fost foarte multe momente în care am fost dezavantajaţi şi probabil din acest motiv este clasarea. Sunt absolut convins că la momentul jocului veţi vedea o echipă a Botoşaniului, care chiar dacă este pe poziţia a patra, îşi va domina copios adversarul, aşa cum a făcut-o şi în alte întâlniri. Nu neapărat rezultatele sunt cele care dau de fiecare dată măsura exactă a clasamentului. A fost un campionat, ciudat, dificil, cu foarte multe rezultate influenţate de alţi factori decât jucătorii de pe teren. Probabil că şi joi seară, dacă era un arbitru din Iaşi în prima divizie era delegat la acest meci. În virtutea ultimelor delegări, am primit de fiecare dată când am jucat cu echipe din Bucureşti, arbitri din Bucureşti care ne-au executat cum nu se poate mai uşor. Pentru joi seară îmi doresc doar un arbitraj imparţial. Sper ca, comisia centrală să ştie că există o rivalitate sportivă între cele două echipe şi cel mai bun să se decidă doar în urma jocului”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi CSM Iaşi se va disputa pe Stadionul Municipal, joi, de la ora 20.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *