Ofertă de 700.000 euro de la Atalanta, refuzată de FC Botoșani

cornel-sfaiter-fc-botosaniOlimpiu Moruţan, mijlocaşul celor de la FC Botoşani în vârstă de 18 ani, este unul dintre cei mai curtaţi tineri fotbalişti din Liga 1. CFR Cluj şi FCSB se luptă pentru transferul său, iar roş-albaştrii par a avea un uşor avantaj dat fiind faptul că tânărul jucător şi-a exprimat dorinţa de a juca la echipa pregătită acum de Nicolae Dică.

Cornel Şfaiţer, preşedintele grupării moldave, a declarat la ProSport LIVE că şi-ar dori ca Moruţan să continue la echipa antrenată de Grozavu, însă moldovenii sunt deschişi la negocieri în eventualitatea unei oferte bune.

like facebook„Nu ascund faptul că sunt oferte pentru Moruţan. Şi Steaua, şi CFR-ul şi PSV, este monitorizat. Din păcate în ultima perioadă a suferit din cauza unei accidentări. Eu cred că mai are nevoie de Botoşani la momentul ăsta. Dar vom analiza, vom negocia. Important e că e foarte conştient că mai are nevoie de multă muncă, îi este gândul doar la muncă. Este un bun naţional, dar mai are nevoie de multă muncă şi seriozitate şi nu ne putem dispensa de el pentru câteva sute de mii de euro”, a declarat Cornel Şfaiţer la ProSport LIVE.

Sursele ProSport susţin că chiar în aceste momente Cornel Şfaiţer şi Valeriu Argăseală sunt la masa tratativelor. Oficialul celor de la Botoşani a rămas în Bucureşti după meciul cu Voluntari şi la această oră discută cu reprezentatul FCSB-ului pe marginea transferului jucătorului. Conform aceloraşi surse, FCSB oferă 500.000 de euro pentru Moruţan, o ofertă net inferioară celor de la Atalanta.

Cristian Hossu, agent FIFA, a declarat în EXCLUSIVITATE pentru ProSport că în luna martie a acestui an, italienii de la Atalant le-au oferit botoşănenilor 700.000 de euro în schimbul fotbalistului, ofertă declinată de formaţia din Liga 1.

„Am avut ofertă pentru Olimpiu Moruţan de la Atalanta. În luna martie, italienii le-au oferit celor de la Botoşani 700.000 de euro însă nu au vrut să-l lase să plece. Mi-au zis că e prea devreme şi că mai are de jucat pânâ să facă acest pas”, a declarat Cristian Hossu pentru ProSport.

 

One thought on “Ofertă de 700.000 euro de la Atalanta, refuzată de FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *