Directorul DSPSA: Schimbăm lunar câte 70-80 de indicatoare rutiere, din care 30-40 sunt furate sau distruse

indicator rutierZeci de indicatoare rutiere sunt distruse lunar pe străzile din municipiul Botoșani. Potrivit directorului Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, din cele 70-80 de indicatoare rutiere montate lunar în municipiu, 30-40 sunt distruse sau furate. Mulți dintre șoferi își fac propriile reguli de circulație, susține șeful DSPSA, și distrug indicatoarele.

like facebookMulte indicatoare sunt îndoite și agățate de către mașini, altele sunt deteriorate datorită vremii și intemperiilor iar altele sunt aruncate și furate în ideea că nu te avantajează faptul că un anumit indicator te determină să respecți o anumită regulă. De exemplu, dacă nu are voie să oprească într-un loc îl dă jos. Pe strada Vârnav este o regulă: când vii dinspre Primăverii spre Vârnav este interzis să faci la dreapta și au dat jos indicatorul de interzis la dreapta și trebuia să faci obligatoriu stânga. Nu le convine lucrul acesta. Au ajuns mulți cetățeni să-și facă dreptate la modul responsabil și să-și facă propriile reguli de capul lor. Contravin celorlalți oameni, csare vor să circule normal. Sunt inconștienți”, a declarat Țurcanu.

El spune că autorii acestor fapte nu sunt identificați.

 

One thought on “Directorul DSPSA: Schimbăm lunar câte 70-80 de indicatoare rutiere, din care 30-40 sunt furate sau distruse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *