Asociere de firme înscrisă la licitația pentru prinderea şi întreţinerea câinilor fără stăpân

capturat caini- ecarisaj TrioconstructO asociere de firme s-a înscris la licitația deruală de Primăria municipiului Botoşani, prin Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoşani, pentru prinderea şi întreţinerea câinilor fără stăpân.

Este vorba de firmele Trio Construct și Helmi Vet din Botoșani. Trio Construct s-a ocupat și în anii anteriori de activitatea de ecarisaj din municipiul Botoșani. Contractul estimat este între 1,6 și 1,9 milioane de lei, pentru 24 de luni, cu posibilitate de prelungire pe încă patru luni. Aceasta este a doua licitație organizată de municipalitate, după ce la prima au existat contestații.

”Suntem în faza de evaluare a ofertelor și analiza acestora și sperăm ca până la sfârșitul luni, dacă comisia de analiză va reuși să parcurgă întregul document, să dăm rezultatul final. În această perioadă am capturat doar câteva exemplare, și alea la urgență, de către salariații DSPSA”, a declarat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani.

like facebookActivitatea consta in capturarea, transportul si predarea cainilor capturati, servicii de asistenta veterinara, cazarea si ingrijirea cainilor, gestionarea padocului, servicii de ecarisare si neutralizare a deseurilor de origine animala, adoptia la distanta, conform cerintelor caietului de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *