Program nou de lucru la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto, din cauza Programului Rabla

Serviciul Permise AutoLucrătorii din cadrul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto, subordonat Instituţiei Prefectului, vor funcţiona cu regim special odată cu lansarea programului „Rabla” din acest an.

Urmare unei directive transmise de la nivel central pentru a fi evitată aglomeraţia la ghişee, fiind estimată şi o creştere a numărului de solicitări pentru radiere din circulaţie, conducerea serviciului a dispus un nou program de lucru. Măsura este destinată exclusiv persoanelor care vor dori să radieze autovehiculele vechi pentru a putea obţine un tichet valoric din cadrul programului „Rabla”.

like facebookAstfel, în baza deciziei conducerii Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto, odată cu demararea programului „Rabla”, de luni până joi, între orele 13:00 şi 15:00, respectiv vineri, de la 09:00 la 11:00, la unul din cele trei ghişee ale instituţiei se vor realiza doar operaţiuni de radiere a autovehiculelor din circulaţie. Acest program de funcţionare va fi valabil pe întreaga perioadă de derulare a programului „Rabla”.

Am început deja să lucrăm după noul program. Dacă situaţia o va impune, cele două ore pe zi vor fi prelungite, astfel încât solicitanţii să obţină radierea din circulaţie. Am transmis acest nou program de lucru şi la nivel central”, a menţionat subcomisarul Marian Ciornea, şeful Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto.

Programul „Rabla” a debutat la nivel naţional, implicit şi la Botoşani, de joi, 18 mai 2017.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *