Performanță de invidiat. Un elev botoșănean va reprezenta România la Olimpiada internațională de lingvistică de la Dublin

stefan balauca eminescuUn elev al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Botoșani a obținut performanțe remarcabile anul acesta la olimpiadele naționale. Este vorba de Ștefan Bălăucă, elev în clasa XI-a, care s-a întors recent cu un rezultat de excepție de la Olimpiada națională de lingvistică, care a avut loc în perioada 12-14 mai, la Ilfov: premiul II. El va face parte din lotul celor patru elevi care vor reprezenta România la etapa internațională a competiției de la Dublin din Irlanda.

like facebookLa această olimpiadă au mai obținut premii elevii: Pînzariu Onisim, clasa a IX-a, Liceul ”Regina Maria” Dorohoi- premiul al II-lea; Moroșan Eric-Alexandru, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani- premiul al II-lea și premiu special; Cardaș Tudor-Darius, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”A. T. Laurian” Botoșani,-mențiune.

Ștefan Bălăucă a mai fost selectat în lotul lărgit de pregătire pentru etapa internațională la matematică, fizică și ”Științele pământului”.

 

 

 

One thought on “Performanță de invidiat. Un elev botoșănean va reprezenta România la Olimpiada internațională de lingvistică de la Dublin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *