Liderul de sindicat de la Finanțe: Suntem uzați fizic și moral. O colegă a făcut accident vascular la ghișeu

catalina caba, lider sindicat finanteAngajații Administrației Județene a Finanțelor Publice se plâng de volumul mare de muncă la care sunt supuși zilnic. Cătălina Caba, liderul de sindicat de la Finanțe, a declarat că în ultimii ani nu s-au mai făcut angajări în sistem, cu toate că pensionări au fost, iar angajații care au rămas au fost nevoiți să preia atribuții suplimentare. Ea a spus că salariații din Finanțe sunt ”uzați fizic și moral” și că recent o colegă de-a sa a făcu un accident vascular cerebral în timp ce lucra cu publicul la ghișeu.

like facebookSuntem îmbătrâniți, suntem uzați la modul că toate lucrările care erau repartizate pe toți acești colegi ai noștri s-au restrâns și sunt pe un număr cât mai mic de oameni. Din 2009, noi am avut o Imprimerie Națională, iar din ianuarie nu mai avem, fapt pentru care iar punem în plic manual, scriem plicurile, trimitem la poștă, confirmăm. Colegi de-ai noștri au plecat aseară (nr. luni seară) la ora 21.00, pentru că cele două ore de proteste a trebuit să le recuperăm. O colegă a făcut accident vascular la ghișeu sub ochii mei. Este pensionată pe caz de boală. mai avem o colegă cu tuberculoză luată din arhivă”, a spus Cătălina Caba.

Liderul de sindicat susține că angajații de la Finanțe au peste 40 de ani.

 

 

4 thoughts on “Liderul de sindicat de la Finanțe: Suntem uzați fizic și moral. O colegă a făcut accident vascular la ghișeu

  1. Angajati persoane competente si penalizati cei care nu isi fac treaba acum. Nu va fie frica si nu va acoperiti unul pe altul. Impuneti timpi de lucru, impuneti targete. De fiecare data cand am interactionat cu ANAF am dat peste cate o doamna doritoare de mers la plimbare si nu de munca. sa nu mai zic ca au gresit calculele si trebuia sa platesc cu 2200 de lei in plus taxe, fata de cat trebuia. Si la un PFA se simte acest lucru. STOP capuselor din sistemul bugetar!!!!

  2. Daca sunteți uzați, va rog, poftiți în privat unde noi care vă plătim salariile suntem odihnit. Va asteptam!

  3. Sau poftiti cei din privat sa lucrati ca bugetari, ca doar se traieste bine la stat, sau nu? Am uitat sa mentionez ca fapt divers ca la stat nu se poate face evaziune fiscala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *