Cinci elevi vor reprezenta județul Botoșani la faza naționala a Concursului “Diversitatea – o șansă în plus pentru viitor”

ketanesEchipa Ketanes, formată din elevi de la Școala Gimnaziala Nr.2 și Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga” din Botoșani, va reprezinta judetul Botoșani la faza naționala a Concursului “Diversitatea – o șansă în plus pentru viitor”

Cei cinci membri, de etnii diferite, au pregătit un program artistic intercultural care reflectă viziunea despre diversitate, cu care au participat la preselecția pentru faza națională a Concursului “ Diversitatea – O Șansa in Plus pentru Viitor”, ediția a XI-a, derulat de către Ministerul Educaţiei Naționale, în parteneriat cu Asociaţia“Divers” Târgu Mureș.

like facebookEchipa este coordonată de prof. Zaharia Mihaela și prof.Rusu Alina – Cristina de la Școala Gimnazială Nr.2 Botoșani.

Concursul va avea loc în perioada 26 – 28 mai 2017, unde echipele concurente vor parcurge o probă teoretică cu întrebări din domeniile educaţiei civice şi istoria, tradiţiile şi obiceiurile minorităţilor naţionale, și o probă creativ artistică.

 

One thought on “Cinci elevi vor reprezenta județul Botoșani la faza naționala a Concursului “Diversitatea – o șansă în plus pentru viitor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *