APIA: Fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai, nu vor putea beneficia de subvenţii

apia-botosani Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botosani,  reamintește că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017,ora 24.

De asemenea, facem precizarea că pentru a veni în sprijinul fermierilor, în weekend-ul următor, 13 – 14 mai, sediile APIA -Centrul județen Botosani și Centrele locale din subordine vor funcționa după programul de lucru normal.

Fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c., nu vor putea beneficia de subvenţii.

like facebookAPIA Botosani  face apel ca instituțiile implicate, primăriile de pe raza județului Botosani, să vină în sprijinul potenţialilor beneficiari în ceea ce privește eliberarea adeverințelor conforme cu Registrul Agricol într-un mod cât mai eficient, astfel încât toți fermierii botosaneni  să poată să-și depună cererile de sprijin până la termenul limită.

În ceea ce privește situaţia depunerii cererilor unice de plată, până la data de 11 mai a.c., la nivelul județului Botosani, există înregistrate în baza de date un număr de 33.000 de cereri ,însumanând un procent de 92 % din totalul estimate.

 

One thought on “APIA: Fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai, nu vor putea beneficia de subvenţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *