Directorii de la Nova Apaserv au prins în bugetul din 2017 bonus la salariul pe care îl primesc. Vezi ce sume!

nova apaserv botosaniReprezentanții Nova Apaserv au prins și în bugetul din acest an acordarea cotei variabile pentru directori și membrii Consiliului de Administrație.  Sumele cerute pornesc de la 3.900 lei în cazul directorului comercial și ajung la 5000 lei brut pe lună în cazul directorului general. De asemenea, membrii Consiliului de Administrație ar urma să primească câte 900 lei pe lună, dacă bugetul societății va fi votat de consilierii județeni în această formă.

Anul trecut, consilierii județeni nu au fost de acord ca șefii de la Nova Apaserv să primească cota variabilă din profitul societății, iar cei șase directori au acționat societatea în instanță și au avut câștig de cauză.

like facebookAceste sume s-ar adăuga la indemnizațiile pe care cei șase directori le primesc în prezent. Directorul general are un salariu de 11.000 lei brut pe lună, directorul executiv-6.500 lei brut pe lună, aceeași leafă având și ceilalți patru directori.

2 thoughts on “Directorii de la Nova Apaserv au prins în bugetul din 2017 bonus la salariul pe care îl primesc. Vezi ce sume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com