Primarul unei comune din județul Botoșani, revoltat pe operatorul de apă. Vezi motivul!

primari draguseni eugenh nechitaPrimarul unei comune din județul Botoșani a criticat faptul că societatea Nova Apaserv nu a pus în funcțiune rețeaua de apă din comună, deși investiția a fost finalizată în urmă cu cinci ani. Eugen Nechita, primarul comunei Drăgușeni, a cerut, joi, în ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”AQUA Botoșani” ca rețeaua de apă să fie preluată de Nova Apaserv. El a spus totodată că nu va mai participa la nicio ședință la care va fi convocat, dacă problema sa nu va fi rezolvată.

like facebookPoate dă Dumnezu și Măicuța Domnului și îmi preia și mie alimentarea cu apă, pentru că stau la rând de cinci-șase ani. Nu mai am nevoie de oameni intermediari. Nu vreau să ies în evidență cum ies alți primari, că au o nemulțumire și după aia presa speculează că primarii PSD sau PNL sar la gântul unor directori de deconcentrate sau a prefectului, a unui vicepreședinte sau președinte. Este ultima ședință la care vin până nu ni se preia alimentarea cu apă. Rog din suflet, din inimă, că de cinci ani primesc câte o hârtie pe data D va veni comisia să preia alimentarea cu apă. Am alimentare, sunt beneficiar de măsura 322. Mai fac o hârtie și spuneți-mi , nu putem prelua alimentarea cu apă. ca să știu și eu”, a spus Eugen Nechita.

Prezent la ședință, directorul interimar al societății Nova Apaserv, Albert Tănasă, a afirmat că UAT-urile trebuie să se conformeze legii pentru ca rețeaua să fie preluată.

Dacă la ultima adresă comunicatp de noi dvs faceți dovada că v-ați conformat solicităîrilor, atunci discutăm altfel. Nu există nicio situație în care operatorulo să dea dovadă de rea credință și să nu preia acele rețele din motive subiective: Este și politica operatorului de exindere a activității”, a menționat Tănase.

One thought on “Primarul unei comune din județul Botoșani, revoltat pe operatorul de apă. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *