Depozit de lemne verificat de polițiști. Ce au găsit oamenii legii

lemne ilegalPoliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice ,împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Botoşani, au efectuat un control la un depozit de material lemnos, pe raza comunei Curteşti, judeţul Botoşani.

La data de 10 mai, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice ,împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Botoşani, au efectuat un control la un depozit de material lemnos, pe raza comunei Curteşti, judeţul Botoşani.

like-facebookÎn urma inventarierii cantităţii de material lemnos din gestiunea punctului de lucru, prin folosirea instrumentelor de măsură omologate, a fost identificată cantitatea de 8,64 m.c. cherestea răşinoase tivită, în valoare de 4.320 lei, deţinută fără documente legale de provenienţă.

În cauză, s-a dispus măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în cuantum de 6.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, precum şi confiscarea cantităţii de material lemnos în cauză.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *