FOTO! Botoșăneanca care a ajuns în finala de la Vocea României, invitată în emisiunea lui Măruță: Haina de blană am împrumutat-o și am vrut să vin în emisiune cu o roabă

ioana ignatBotoșăneanca de la „Vocea României”, Ioana Ignat, de 18 ani,  concurenta lui Marius Moga în finala celui de-al şaselea sezon „Vocea României“, a fost invitată, marți, în emisiunea ”La Măruță” pentru a interpreta noua sa piesă:  ”Beauty in the Beast”.

Măruță a prezentat-o celorlalți invitați, printre care și actorilor Romică Tonciu și Cornel Palade, ca fiind o moldoveancă drăguță și talentată. Cornel Palade a întrebat-o de unde e, iar tânăra i-a răspuns că din Botoșani.

like facebookDin Botoșani. Știi cum îi spune la Botoșani? Țara paielor, că acolo e fân”, i-a spus Palade.

Întrebată de Măruță dacă a venit și cu un dansator, Ioana a spus că a venit cu unul pentru că nu are bani pentru mai mulți.

Nu am avut bani de încă un dansator. Haina de blană am împrumutat-o. Am vrut să vin la emisiune cu o roabă decentă. Așa mi-a venit mie”, a mai spus botoșăneanca.

Piesa “Beauty In The Beast” este al treilea single lansat de către Ioana Ignat, finalista “Vocea României” şi este compus de către Şerban Cazan, Smiley, Elena Moroşanu, Theea Miculescu şi Vlad Popescu.

Botoșăneanca a cântat noua piesă și în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

ioana ignat la antena 1

ioanna ignat la maruta 2

ioanna ignat la maruta

ioanna ignat la maruta 1

 

3 thoughts on “FOTO! Botoșăneanca care a ajuns în finala de la Vocea României, invitată în emisiunea lui Măruță: Haina de blană am împrumutat-o și am vrut să vin în emisiune cu o roabă

  1. „BINE ATI VENIT LA FIRMA DE ÎMPRUMUT A ACCESULUI”
    Bună ziua Domnule / doamnă: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă finanța afacerea sau în orice scop? Suntem autorizați, licențiați și licențiați internațional, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! „ACCESS LOAN FIRM” ne puteți contacta prin: ([email protected])

    Suntem un creditor de împrumut privat de la „ACCESS LOAN FIRM”, care oferă oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Suntem un creditor serios care împrumută oportunități de împrumut pentru cei care au nevoie de împrumut și nu avem nevoie de înșelătorii să fugă cu banii noștri, pentru că am avut o mulțime de experiență în trecut Și chiar acum am revenit pentru oameni serioși care au nevoie de împrumut și de ședere Țineți-vă credincioși angajamentelor voastre.

    Împrumut Factory oferim împrumuturi pentru Firmele de afaceri rata dobânzii de 1,5%.

    Creditele disponibile pe care le oferim sunt:

    1. Împrumut personal
    2. Împrumut de afaceri
    3. Imprumut de investitii
    4. Împrumutul pentru locuințe, etc.

    Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi prin: ([email protected])

    Obțineți aprobarea dvs. instant de împrumut în termen de o oră aici, în „ACCESS LOAN FIRM” Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine.
    Toate cele bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *