FOTO! Noul director al Casei Județene de Pensii, în vârstă de 33 de ani, instalat în funcție: Sunt un om care construiește și nu dezbină”

cristina anton nbarcis dretcanu casa pensiiCristina Anton, noul director al Casei Județene de Pensii, a fost instalată oficial pe funcție, miercuri, de către prefectul Dan Șlincu. Acesta a declarat la evenimentul de învestire la care au participat și angajații instituției, că această funcție reprezintă pentru ea ”un nou început” și că este un om perseverent, ”un om care construiește și nu dezbină, care crede în seriozitate și în respect reciproc”.

Directorul CJP Botoșani le-a spus angajaților că crede în muncă cinstită, în curaj, corectitudine, loialitate și asumarea responsabilității.

like facebookSunt o persoană care se adaptează destul de ușor și mi-am dorit foarte mult să intru în Corpul funcționarilor publici. Prin implicare și prin absorbția informațională de zi cu zi voi ajunge la un moment dat să am nivelul de cunoștințe care să-mi permită să dau deciziile cele mai bune. Nu cer absolut nimănui să-și depășească atribuțiile conferite de lege, însă îmi doresc ca toți cetățenii să fie tratați în mod egal atunci când vin la Casa Județeană de Pensii”, a afirmat Cristina Anton.

În vârstă de 33 de ani, acesta deține funcția de președinte executiv al TSD Botoșani. Este licențiată în științe politice-administrative și ale comunicării, are două mastere: unul pe comunicare obținut în Cluj Napoca și al doilea la București. A activat la Direcția Județeană de Tineret și Sport ca și director adjunct între anii 2008-2010, a fost consilier la cabinetul fostului deputat Andrei Dolineaschi, după care a lucrat societății Servicii Publice Locale SRL Dorohoi, din subordinea CL Dorohoi, pe funcția șef punct de lucru la Cinematograful ”Melodia” Dorohoi.

Cristina Anton este căsătorită și are un copil.

angajati casa pensii

instalare cristina anton casa pensii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *