Vezi la ce echipă visează să antreneze Leo Grozavu!

leo-grozavu-fc-botosaniLeo Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoșani, a acordat un interviuGazetei Sporturilor și a vorbit despre posibiltiatea de a-l înlocui pe Cosmin Contra și de a deveni antrenorul lui Dinamo.
„Îmi doresc în orice moment să antrenez la Dinamo, dar vom vedea dacă mi se va oferi această șansă. Dacă n-ai idealuri înalte, nu poți progresa. Cine nu și-ar dori să lucreze la un club mare din România?”, susţine Leo Grozavu.

Tehnicianul susţine că singura echipă din România unde i-ar fi greu să antreneze este Steaua. Asta ţinând cont de trecutul lui dinamovist.

Antrenorul a spus că permanent are contacte cu diferiţi agenţi şi îşi doreşte să atingă obiective mai înalte.

like facebookVoi termina al patrulea sezon de Liga 1 ca antrenor, iar experiența acumulată mi-ar permite să antrenez orice formație din România la ora actuală. Uneori, e mai dificil să lucrezi la o echipă mică, fiindcă te lovești de tot felul de situații, din care trebuie să înveți. Nu am făcut însă un scop în sine din a pleca de la Botoșani, dar nu ascund că păstrez constant contacte externe și cu diferiți agenți, fiindcă e normal să-mi doresc să ating obiective mai înalte”, a spus Grozavu pentru Gazeta Sporturilor.

One thought on “Vezi la ce echipă visează să antreneze Leo Grozavu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *