A sărit la bătaie la doi polițiști, dar s-a terminat rău pentru el. Ce a pățit tânărul agresor!

talhar in catuse arestat bogdan george iacobUn bărbat din județul Botoșani care, după ce a făcut scandal într-un bar, a bătut doi polițiști care au venit să îl liniștească, a fost condamnat, luni, la închisoare.

Bogdan Iulian Creangă au fost găsit vinovat într-un dosar în care era judecat pentru ultraj, fiind condamnat de Judecătoria Botoșani la trei ani și zece zile de pușcărie.

În luna martie a anului trecut, acesta, aflat sub influența alcoolului, i-a agresat fizic pe oamenii legii din comuna Mihălăşeni, polițiștii fiind răniți.

Alţi doi bărbați, Costică Gheorghiu şi Mihai Rotaru, au fost condamnați în același dosar. Ei au sărit în apărarea lui Creangă, înjurându-i pe agenții din Mihălășeni.

like facebookÎn timpul scandalului de la barul din Mihălășeni, martorii au sunat la 112 şi la faţa locului au venit şeful de post şi ajutorul său. Atunci tânărul a început să îi lovească. Ceilalţi doi scandalagii i-au sărit în ajutor şi au început să îi înjure pe poliţişti, iar între timp agresorul a fugit. A fost găsit după 24 de ore în timp ce se ascunde într-o pădure din apropierea comunei Dobârceni.

6 thoughts on “A sărit la bătaie la doi polițiști, dar s-a terminat rău pentru el. Ce a pățit tânărul agresor!

  1. Dar agentul Adam care omorat in bataie un amarat care fusese la ciordit???? Ce-a patit?? Vreao 3 ani de puscarie,da?? Astia pt 2 pumni in figura au luat cam tot atata.. Deci unde e dreptatea??? Astia din mediul rural ce se numesc politisi trebuie baturi prin simpla lor prezenta. Ucisi si asculati cu urechea.

    1. Adam nu a fost condamnat la 3 ani , a făcut 3 ani din 6. Cât despre „bătutul” polițiștilor poți să-i bați , dar numai în timpul lor liber dacă vor să joace table (dacă știi cum se joacă). Dacă intenționezi să îi bați așa cum au încercat colegii tăi de la stână trebuie să știi că o să stai câțiva ani prin pușcărie.

  2. CCC, se vede ca și tu ești o jigodie penala. Dacă luai bătaie într-una bar de la un ciobanete ca tine și pe polițiști iar durea de tine la doi metri în față, ti-ar conveni ?

  3. sa iau ce ma?? Bataie in bar chiar de la mine?? Du-te ma moldovene si te culca ca esti obosit de atata saracie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *