FOTO Țigări de contrabandă în valoare de peste 170.000 lei, dar și o mașină, confiscate de polițiștii de frontieră

colete tigari 1Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit şi confiscat 15.000 pachete de ţigări de provenienţă R. Moldova, în valoare de 170.500 lei, marfă ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

În data de 6 mai, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, au depistat, pe raza localităţii de frontieră Horodiştea, judeţul Botoşani, un autoturism marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în Bulgaria, încărcat cu colete care conţineau ţigări.

like facebookColetele cu ţigări şi autoturismul au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.000 pachete cu ţigări marca Ritm, cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare de 170.500 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. Autoturismul în valoare de 20.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

colete tigari

colete tigari 2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *