Cel mai scump loc de parcare din municipiu costă 700 de lei. Unde se află parcarea!

parcarea concesionataMunicipalitatea a scos la licitaţie, luni, mai multe locuri de parcare, iar într-o zonă centrală a municipiului prețul la un loc de parcare a crescut considerabil, după ce a fost râvnit de mai multe persoane. Este vorba de strada Aleeea Zorilor, unde licitația pentru un loc de parcare a pornit de la 117 lei/an și a ajuns la 700 lei. De asemenea, pe o altă stradă din municipiu un loc de parcare a fost licitat cu 450 lei.

like facebookMunicipalitatea a scos la licitație, luni, locuri de parcare din Bulevardul ”Mihai Eminescu”, străzile Petru Rareș, Bucovina, Mihail Kogălniceanu, Pacea și Sucevei.

Au fost 117 locuri de parcare pe care s-au înscris 130 de persoane. În marea majoritate a cazurilor a fost o singură persoană înscrisă pe un loc de parcare, însă au fost opt cazuri unde s-a derulat licitație. Am avut o situație cu cinci persoane pe un loc de parcare, unde licitația a juns la 700 lei. Au mai fost situații cu 450 lei, respectiv 400 lei pe an pe un loc de parcare”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

 

One thought on “Cel mai scump loc de parcare din municipiu costă 700 de lei. Unde se află parcarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *