FOTO O polițistă s-a răsturnat cu mașina la marginea Botoșaniului

accident polistista stancesti - botosaniO polițistă din Botoșani s-a răsturnat, sâmbătă dimineață, cu mașina pe drumul care leagă municipiul de localitatea Stâncești.

Agentul Ioana Puiu, de 21 de ani, circula cu un Audi A4, prin localitatea Stâncești, însă, din cauza vitezei și a lipsei de experiență la volan, a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit pe acostament și s-a răsturnat pe marginea drumului.

like facebookPolițista, care a fost angajată de la 1 mai la Poliția municipiului Botoșani, nu a fost rănită, însă mașina a fost avariată.

Șoferița în uniformă nu se afla sub influența alcoolului.

accident polistista stancesti - botosani

 

5 thoughts on “FOTO O polițistă s-a răsturnat cu mașina la marginea Botoșaniului

  1. In cazul unui agent de politie, se spune “lipsa de experienta”, pentru ceilalati conducatori e “neadaptarea vitezei la conditiile de trafic/viteza excesiva”. Tot pe acolo?! Ma insel cand spun ca nu a fost amendata?! 😉 Romania de ieri, azi si maine = Coruptia eterna.

  2. E o proasta fara pereche. O infumurata..nici la magazinul pe care il are maicasa nu stie sa socotească…eu nu inteleg cum a luat permisul daca nu are experienta. Ne face satul de ras !! Imi vine sa rad la cat e de idioata. Mâncare expirată la maicasa in magazin..bine ca are multa băutura dar ceva de mâncare mai nimic. Rusine !

    1. Auziti, domnule Huuu. Cat de destept sa fii sa scrii “nu stiu cum a luat permisul daca nu avea experienta”? Dumneata cand ai dat (daca ai dat sau daca ai auzit vreodata de asa ceva) pentru permis, te-a intrebat cineva de experienta de condus? E la inceput si nu cred ca esti in masura sa comentezi aiurea. Si cu magazinul mamei ei, nu te pune nimeni sa cumperi de acolo daca nu iti convine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com