Un tânăr din Botoșani s-a aruncat într-un râu, când a aflat că iubita îl înșeală

barbat targa smurd upu botosaniUn tânăr din județul Botoșani s-a aruncat, joi, într-un râu, în încercarea de a se sinucide, la scurt timp după ce a aflat că iubta s-a l-a înșelat.

Viorel M., în vârstă de 32 ani, din municipiul Dorohoi, s-a aruncat în Bahlui, de la o înălțime de aproximativ șase metri. El trăia în concubinaj cu o fată de 29 ani, care a ascuns luni de zile relația cu un alt bărbat. Joi, tânărul dorohoian i-a surprins pe cei doi asupra faptului și fata a fost obligată să recunoască tot.

El s-a aruncat la scurt timp în apă, fiind salvat tocmai de bărbatul pe care era gelos.

Tânărul a fost dus la Spitalul Sfântul Spiridon, a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral și o contuzie toraco-abdominală. Dupa acordarea îngrijirilor medicale de urgență, el a fost lasat să plece acasă.

Pacientul a recurs la o tentativa de suicid, in urma unui conflict si nu a dorit sa spuna mai multe. Pacientul a ajuns la spital policontuzionat cu un traumatism cranio-cerebral, fara pierderea cunostintei si contuzie toraco-abdominala. Pacientul nu a necesitat spitalizare si va reveni la spital daca apar complicatii„, a declarat, pentru bzi.ro, Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon.

One thought on “Un tânăr din Botoșani s-a aruncat într-un râu, când a aflat că iubita îl înșeală

  1. pai daca tocmai cel cu care se vedea iubita lui l-a salvat,merita sa-l mai primeasca prin patul lor…ar fi un trio impreuna cu salvatorul lui:))) Sublim,asa ceva…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *