Începe astuparea gropilor din municipiul Botoșani. Ce străzi sunt vizate

reparatiiPlombări și reparații pe mai multe drumuri din municipiul Botoșani. Viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, susține că plombări se vor face pe Șoseaua Iașului, Calea Națională, Bulevardul ”Mihai Eminescu”, Împărat Traian, Bulevardul George Enescu, Bucovina, Independenței.

Viceprimarul anunță, de asemenea, că anul acesta se va interveni cu pietriș și pe străzi nemodernizate, respectiv pe Cernavodă, Gheorghe Hasnaș, Crinilor, Irișilor, Drumul Tătarilor, Aleea Albina, strada Popăuți, Aleea Dimitrie Cantemir, Aleea Grigore Ghica, Aleea Luizoaia, Aleea Ioan Misir.

like-facebookIntervenții vor avea loc și pe trotuarele de pe strada Împărat Traian, Tudor Vladimirescu, Calea Națională, Bulevardul George Enescu, strada I.C Brăteanu și Doboșari.

Intenționăm să facem o lucrare mai mare pe Bulevardul George Enescu, tronsonul dintre Bulevardul ”Mihai Eminescu” și strada Primăverii. Săptămâna trecută, am asfaltat și parcarea din Capătul Unu, iar lucrarea a ieșit bine”, a menționat Murariu.

Bugetul alocat anul acesta pentru reparații și întreținere străzi se ridică la 4 milioane lei.

 

8 thoughts on “Începe astuparea gropilor din municipiul Botoșani. Ce străzi sunt vizate

  1. PE STRADA ALEEA PINULUI 1-2 LA GARAJE CAND VETI ASFALTA GROPILE RAMASE DUPA CONSTRUCTIA CELOR DOUA BLOCURI NO??????????

  2. nu cu pietris,cu asflat,da?? Cu pietris de „intervenea” si in paleolitic,dar acuma suntem in 2017:))) Mai primarule viceprimar ce esti tu acolo,daca te nasteai in perioada paleolitica ai fi vazut ca si aia tot cu pietris „interveneau”,da?? Diferenta dintre atunci si acum e ca lumea a evoluat mult! Asflat,nu pietris. Sper c-ai retinut.

  3. In permanenta se fac trotuare si asfaltari pe Bulevard,Primaverii,Nationala dar trotuarele pe Mihail Kogalniceanu -din Primaverii spre cimitirul Pacea DE CE NU ? Si noi platim taxe si impozite in acest oras iar aici trotuarele sunt aproape inexistente. Pe acest tronson circulatia este intensa datorita camioanelor mari ,trotuarele inexistente sunt si foarte inguste ca la cea mai mica ploaie orcum esti stropit din cap pana in picioare si de 20 de ani la alegeri mereu se promite mutarea centurii in afara orasului – PROMISIUNI.

  4. Pai da Ela,iar tu de 20 de ani continui sa crezi in vrajelile astora si mergi in continuare la vot.:))) Si minciuna e tot vorba,da??? Mai ai de-asteptat…de fapt…nepotii nepotilor tai vor mai avea de-asteptat pana se va tine vreounul din astia de vreo promisiune.

  5. bulevardul primaverii a fost singura artera principala modernizata in mandatul portariuc! ca acum arata la fel ca teatrul eminescu nu este o simpla coincidenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *