FOTO! A cumpărat un microbuz cu 3500 euro din Spania și a vrut să treacă frontiera. Ce surpriză a avut

microbuz frontiera radiatPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca  au depistat, la ieşirea din ţară, un microbuz marca Mercedes Benz, care figura radiat din circulaţie din luna februarie 2017.

 În data de 3 mai 2017, în jurul orei 20.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Sergiu F., în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti, conducând un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Suedia.

like facebookExistând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la controlul de frontieră pentru mijlocul de transport, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit faptul că autoturismul figurează radiat din circulaţie de către autorităţile suedeze din data de 27 februarie 2017.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a cumpărat microbuzul de la un cetăţean suedez, plătind suma de suma de 3500 euro şi nu avea cunoştinţă că autovehiculul este radiat din circulaţie.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

microbuz radiat frontiera

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *