Șoferi nemulțumiți de gropile apărute lângă șina de tramvai. Problema, în atenția municipalității

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Problema gropilor apărute lângă șina de tramvai, din nou în atenția reprezentanților Primăriei Botoșani. Luni, s-au purtat discuții pe această problemă, iar în cele din urmă s-a convenit ca jumătate din cheltuielile cu reparațiile să fie suportate de Eltrans și jumătate de municipalitate.

Asta după ce primarul Cătălin Flutur s-a arătat nemulţumit de faptul că cei de la Eltrans nu intervin pentru a face reparaţii pe lângă șina de tramvai.
like facebookAm discutat o oră pentru calea de rulare a tramvaiului şi am ajuns la concluzia că ne vom asuma în mod egal cheltuielile 50% Eltrans şi 50% noi. Mai avem o întrebare de pus la controlorii financiari, pentru că aici era marea problemă. Eu nu am înţeles de ce până acum s-a putut repara şi anul acesta nu se mai poate. Sper că am deblocat situaţia. De la Eltrans nu au participat, dar noi o să le dăm o sarcină şi trebuie să stabilim patrimonial dacă şi dala este a lor sau numai şina”, a precizat primarul Cătălin Flutur.
Tot mai mulți șoferi se plâng de starea proastă a străzii Primăverii, mai ales de gropile apărute lângă șina de tramvai. Un botoșănean a postat pe o rețea de socializare cauciucul rupt, în urmă cu două zile, pe strada Primăverii. Acesta a și mulțumit societății Elotrans, spunând totodată că anvelopa era nouă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *