Profesor judecat după ce întreţinea relaţii sexuale cu elevii săi

profesor lupu paul la instanta1Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au reuşit să finalizeze ancheta în dosarul în care profesorul de la Şcoala de Cooperaţie, Paul Lupu, era acuzat de agresiune sexuală şi viol. În sarcina lui Paul Lupu, profesor şi administrator la localurile Sofia, din judeţul Suceava şi Rediu din Botoşani, s-au reţinut peste 30 de acte materiale.

Profesorul aborda elevii mai timizi şi apoi se culca cu ei. Culmea el le făcea sex oral şi îi masturba. Elevii au trăit o traumă şi cu greu s-au deschis în faţa anchetatorilor. De cealaltă parte, Paul Lupu nu a dorit să dea declaraţie el susţinând doar că este un profesor de excepţie.

like facebookÎn urmă cu un an procurorii DIICOT au deschis ancheta, iar la descinderi profesorul a fost găsit în apartament cu un fost elev de-al său. Iniţial erau suspiciuni că Paul Lupu îşi întregistra scenele de sex, însă în urma expertizelor dispuse nu s-au găsit probe în acest sens, astfel că dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

One thought on “Profesor judecat după ce întreţinea relaţii sexuale cu elevii săi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com