FOTO! Concurs internațional de limbă engleză, la Colegiul Laurian. Printre participanți, tineri evrei și musulmani din Israel

Laurian Model United NationsÎn perioada 28-30 aprilie, la Colegiul Național „A. T. Laurian” din Botoșani, a avut loc a cincea ediție a Concursului Internațional în limba engleză Botosani Model United Nations. Această concurs este recunoscut și în calendarul de activități al Ministerului Educației Naționale. Participanții, 127 la număr, au fost elevi de liceu din județe precum Iași, Galați, Suceava, Bacău, București și Constanța, Botoșani, dar și o delegație de 19 tineri evrei și musulmani din Israel coordonați prin programul Debate for Peace.

like facebookSubiectele propuse de cele cinci comitete au vizat aprofundarea și dezbaterea organizată a unor probleme actuale, țintind, de exemplu, protecția datelor personale pe internet, companiile platformă, discriminarea religioasă, demilitarizarea, pornografia, dispariția unor limbi și gestionarea unor situații de urgență în comitetul de criză.

Cei 40 de elevi organizatori au fost coordonați de profesorul Ovidiu Leonte și au avut susținerea directorilor colegiului. Elevii implicați în organizare au fost: secretar general Andreea Pricopi, manageri organizatori Prăjinariu Ioana și Alexandru Marin.

laurian concurs engleza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *