Ștefan Bălăucă, premiul I la Olimpiada Interdisciplinară ”Științele Pământului”. A fost selectat în lotul lărgit pentru etapa internațională

stefan balauca deschidere an scolarÎn perioada 27 – 30 aprilie, la Vaslui, s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei Interdisciplinare ”Științele Pământului”. Județul Botoșani a fost reprezentat de trei elevi.  Elevul Bălăucă Ștefan Răzvan, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, a obținut premiul I, fiind și primul calificat în lotul lărgit de pregătire pentru etapa internațională.

like facebookElevul Hriţcu C. Andrei-Alexandru, de la Liceul ”Regina Maria” Dorohoi, a obținut premiul special pentru cel mai mare punctaj la disciplina geografie.

Olimpiada ”Științele Pământului” este o competiție interdisciplinară, în care elevii au de susținut o probă teoretică și una practică la disciplinele fizică, chimie, biologie și geografie.

Este a treia selecție a elevului Ștefan Bălăucă în lotul lărgit de pregătire pentru etapa internațională, după matematică și fizică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *