A distrus poarta unei vile şi un contor de gaz de pe Calea Națională, însă a abandonat maşina. Ce au constatat poliţiştii

mercedes accident gard rupt botosaniUn șofer de 39 ani, din judeţul Iaşi, a produs un accident pe o stradă din municipiul Botoșani. Acesta conducea un autoturism pe Calea Naţională, cu direcţia de deplasare dinspre strada Petru Rareş spre Şoseaua Iaşului, iar în dreptul imobilului cu nr.130A, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunde pe trotuarul din dreapta a sensului de deplasare şi impactează  gardul împrejmuitor al unei locuinţe şi distruge un branşament de gaz.

like facebookUlterior, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, abandonând autoturismul pe partea carosabilă, fără plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost identificat, stabilindu-se totodată faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *