Şocant! Şi-a amputat singur piciorul. Bărbatul suferea de artrită.

barbat cu piciorul amputatUn bărbat a recurs la un gest extrem din cauza unei boli, amputându-şi un picior după ce s-a lovit de mai multe ori cu un topor.

Constantin J,, de 56 de ani din comuna Drăguşeni a ajuns la spital, sâmbătă, în şoc hemoragic după ce a pierdut mult sânge. Bărbatul şi-a pus piciorul într-o pungă şi apoi le-a spus cadrelor medicale că şi l-a tăiat singur din cauza durerilor provocate de artrită şi a “tratat” zona cu pământ.

„Atât de determinat a fost, încât a încercat de trei ori până a reuşit. Mai avea două plăgi, una mai jos de genunchi, a doua câţiva centimetri mai jos, iar a treia oară deasupra gleznei. Apoi a acoperit cu pământ. Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea”, a povestit şocat un asistent din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.

like facebookAflat sub strictă supraveghere medicală, omul spune că nu îşi mai aminteşte nimic. „Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mă durea tare piciorul. Efectiv nu ştiam ce fac. Vedeam nişte vedenii. Am ajuns cu piciorul tăiat. Nu ţin minte nimic. Vedeam nişte reptile. Acum îmi pare rău că am ajuns fără picior”, a spus bărbatul.

Culmea este că artrita l-a salvat să nu moară în urma hemorgiei, asta pentru că boala îngustează vasele de sânge şi astfel a temperat sângerarea.

4 thoughts on “Şocant! Şi-a amputat singur piciorul. Bărbatul suferea de artrită.

  1. cu siguranta un om care si-a taiat singur piciorul si l-a acoperit cu pamant a afirmat sa “vedeam niste reptile” – IQ cu siguanta nu il ajuta sa memoreze cuvantul reptitle

  2. Sambata a fost zi cu ghinion la Draguseni? Asta si-a taiat piciorul, altul si-a batut femeia pana n-a mai avut pe cine bate. Si inca o cauta, atat de beat e ca nici nu-si aminteste ca e moarta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com