Suspecţi de tâlhărie băgaţi după gratii. Au furat un bidon cu bani

talhari suceava mascati1Doi tineri au fost arestaţi de judecători fiind suspecţi într-un dosar de tâlhărie. Marinel Manole şi Mirel Radu Arsenoia, din judeţul Suceava vor sta după gratii cel puţin 30 de zile.

Cei doi, ajutaţi de un complice, au intrat în luna ianuarie peste doi bătrâni şi fiul lor paralizat din localitatea Sârbi. I-au bătut până ce au spus unde ţin banii, fiind vorba despre un bidon în care erau aproximativ 7000 de lei. Au luat banii şi au plecat spre Suceava. Bătrânii au fost loviţi atât de tare încât abia a doua zi au putut ieşi din casă să ceară ajutor.

like facebookPoliţiştii au descins, joi dimineaţă, la suspecţi şi i-au ridicat pe toţi trei. Faţă de a treia persoană nu s-au luat măsuri preventive fiind vorba despre un tânăr ce i-a transportat cu maşina pe cei doi făptaşi.

 

3 thoughts on “Suspecţi de tâlhărie băgaţi după gratii. Au furat un bidon cu bani

  1. un bidon de bani?:)))) Probabil cei 7000 de lei erau in monede de 10 si 50 de ani,da?? Sau poate bidonul in cauza avea pe fund cateva bancnote insumand 7000 de lei. In cazul asta erau un bidon in miniatura:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *