FOTO Accident grav la Baisa. Soţ, soţie şi doi copii ajunşi la spital

accident baisa7Un grav accident de circulaţie a avut loc, sâmbătă în jurul amiezii, pe drumul Botoşani-Suceava, în zona Baisa. Un autoturism Fiat Punto a fost izbit din spate de un autoturism Ford şi patru persoane au ajuns la spital. Cei doi şoferi au avut variante diferite cu privire la producerea evenimentului.

Astfel, şoferul autoturismului Fiat, Ovidiu Condriuc, susţine că mergea cu aproximativ 70 km/h, iar maşina din spate l-a izbit cu putere fără a frâna deloc. De cealaltă parte, Liviu Marcu, şoferul din Ford, susţine că maşina din faţă i-a frânat brusc. În urma impactului dintre cele două maşini patru persoane din Ford, şoferul soţia acestuia şi doi copii minori au fost răniţi.

like facebookUn echipaj TIM SMURD a preluat femeia, iar două ambulanţe au preluat bărbatul şi cei doi copii. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de pompieri. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Nici unul dintre cei doi şoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Din primele cercetări a rezultat că şoferul autoturismului Ford se face vinovat pentru producerea accidentului pentru nepăstrarea distanţei regulamentare faţă de autoturismul din faţă.

 

One thought on “FOTO Accident grav la Baisa. Soţ, soţie şi doi copii ajunşi la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *