Leo Grozavu, înaintea meciului de la Timişoara: Sper să facem un joc bun pentru că înfrângerea din tur ne-a creat un disconfort

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, vineri dimineaţă, o conferinţă de presă înaintea meciului de la Timişoara. Leo Grozavu a revenit după cele două etape de suspendare. Tehnicianul a menţionat că va fi o deplasare dificilă, însă speră să scoată un rezultat pozitiv.

A fost prima etapă din play out şi am pierdut-o şi venim după o serie de trei partide în care nu am cunoscut victoria. Trei partide care nu ne pot mulţumi ca rezultate, chiar dacă am avut momente bune. Este momentul şi sper ca băieţii să se mobilizeze şi să facem un joc bun şi rezultat la Timişoara. Înfrângerea din turul play-out-ului de pe teren propriu cu ACS Poli ne-a creat un disconfort. Îmi pun mari speranţe în acest joc de la Timişoara. Îmi pun mari speranţe şi sunt încrezător pentru că ultimile deplasări la Timişoara au fost încununate cu succes. Sigur Timişoara este o echipă bună cu jucători cu experienţă, cu multe partide în liga I şi au avut rezultate bune. Cred că şi experienţa antrenorului pe care îl au pe bancă. ”, a declarat Leo Grozavu.

like facebookPartida ACS Poli Timişoara- FC Botoşani va avea loc luni, 1 mai de la ora 18:00, jocul urmând a fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *