O firmă din Botoșani nu are curent la şase zile după incendiile de transformatoare

delgaz grid botosaniO firmă din Botoşani a fost nu are curent la şase zile după incendiile de transformatoare de sâmbăta trecută.

Este vorba de societatea comercială Hidroplasto, care este afectată de pana de curent provocată în staţia de transformare a Delgaz Grid (fostul E.On).

Societatea este producător de măcinătură din PVC şi ar fi trebuit să livreze mai multe comenzi către Germania, însă nu a putut lucra din cauza lipsei energiei electrice.

Administratorul Cătălin Silegeanu susţine că şi-a asigurat energia electrică proprie cu un generator, însă acesta nu asigură decât necesarul pentru spaţiile administrative şi iluminatul exterior pe timp de noapte.

like facebookÎn plus, el susţine că reprezentanţii Delgaz Grid au adus un generator în zonă, care să asigure energia pentru două firme, dar acesta funcţionează de la 7.00 la 15.30.

Au adus un generator acolo la Mag Impex. L- au pornit la 09.00 şi l-au oprit la 15.30, în condiţiile în care eu funcţionez 24 de ore”, spune Silegeanu, care se plânge de pierderi foarte mari generate de avariile la reţeaua electrică.

 

El are intenţia de a da în judecată furnizorul de electricitate.

One thought on “O firmă din Botoșani nu are curent la şase zile după incendiile de transformatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *