FOTO Un nou complex de restaurante se deschide la marginea Botoşaniului

mariage d or zaicesti proiect5Un complex de restaurante se deschide la marginea municipiului Botoşani fiind vorba despre un nou concept.

Noua locaţie, situată în localitatea Zăiceşti se numeşte Mariage d’or Zăiceşti şi va cuprinde mai multe săli, o piscină precum şi o parcare generoasă ce se va situa la marginea drumului Botoşani-Iaşi.

like facebookComplexul este deţinut de familia Amişculesei şi urmează a fi deschis la sfârşitul aceste veri. Familia Amişculesei mai deţine un cort de nunţi în pădurea Baisa precum şi restaurantul Dayan de pe strada Griviţa.

4 thoughts on “FOTO Un nou complex de restaurante se deschide la marginea Botoşaniului

  1. Si eu care m-am speriat ca se deschide un campus universitar,nici acum nu mi-am revenit ,ce avem nevoie de oameni scoliti ,ce sa facem cu ei ,astia stiu sa iasa in strada,sa ceara locuri de munca,pe cind petrecaretii ies si ei in strada dar in pozitia culcat.Halal stire seamana a reclama.

  2. …si nea’ Contac dupa ce-a iesit din parnaie si-a trantit palat sa moara dusmanii:))…asa si personajul asta Amisculesei…dupa ce-a iesit din puscarie face minunea aia de complex. Sa moara dusmanii…ce dracu…:)

  3. CEI MAI MARI EVAZIONISTI FISCALI PE CARE II ARE ROMANIA LA ORA ACTUALA! ASTIA AU NENOROCIT FAMILII INTREGI SI AU BAGAT IN MORMANT MULTI OAMEN! VOTCA MARY-COM SE DA SI ACOLO? EU II BAGAM TOT CLANU IN PUSCARIE!

  4. Doamna Ligia,restaurantul se deschide ca sa aiba unde cheltui bugetarii banii,cat de astia ce lucreaza la privati ,Dumnezeu cu mila, si oricum astia-s obositi de munca nu de jocuri pe internet si facebook in timpul programului…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *