Un bărbat și-a uitat laptopul pe o bancă în fața Judecătoriei. Cum l-a recuperat!

laptopUn bărbat și-a uitat, marți, laptopul pe o bancă din fața Palatului de Justiție din municipiul Botoșani. Notebook-ul a fost găsit de un lucrător al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani aflat în dispozitivul de pază și protecție instituțională, care a sesizat absența posesorului, laptopul fiind scos din geanta în care era transportat și așezat deasupra acesteia pe o bancă.

Datorită lipsei unor indicii care ar fi putut conduce la depistarea proprietarului, jandarmul a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în interiorul obiectivului păzit și l-a identificat în persoana unui bărbat pe care îl cunoștea.

like facebook Acesta a fost sunat și va ridica laptopul de la jandarmi în momentul în care se va întoarce, în momentul apelării fiind plecat din localitate.

Supravegherea interiorului obiectivului este una din atribuțiile jandarmilor, care pot sesiza astfel prezența unor eventuale pachete ce pot ridica suspiciuni sau a unor bunuri uitate de proprietari, nefiind prima dată când jandarmii botoșăneni restituie portofele cu acte și sume de bani sau altfel de bunuri.

3 thoughts on “Un bărbat și-a uitat laptopul pe o bancă în fața Judecătoriei. Cum l-a recuperat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *