FOTO Minoră lovită pe trecere de pietoni de o maşină

accident vw passat calea nationala1O minoră a ajuns, luni după amiază, la spital după ce a fost victima unui accident rutier.

Evenimentul a avut loc pe Calea Naţională, în zona Casa Cărţii, când fata, de 12 ani, a vrut să traverseze strada, însă a făcut acest lucru pe culoarea roşie a semaforului şi a fost acroşată de un autoturism VW Passat condus de un bărbat de 37 de ani ce se îndrepta dinspre bazar spre mall.

În urma impactului tânăra a suferit mai multe traumatisme fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la spital.

like facebookPoliţiştii sosiţiţi la faţa locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero.

accident vw passat calea nationala

 

 

 

4 thoughts on “FOTO Minoră lovită pe trecere de pietoni de o maşină

  1. Cum dracu’ vine asta mai oameni buni? Fetita traveseaza pe rosu, asta o stim sigur, si deschidem dosar penal soferului pentru vatamare corporala din culpa(pentru cine nu stie din culpa inseamna din vina soferului). Ce vina are omul ala? I se va suspenda permisul pe trei luni pt ca asta e masura complementara, i se va aplica un amendoi de vreo 10 mil minim si mai are de umblat si pe la procuratura si judecatorie. Ce kkt de lege e asta? Tara de kkt cu legi de kkt. Si daca intrebi militianul de ce iti deschide dosar penal tie ca si sofer iti raspude ceva de genul: „Lasati ca va da clasarea dosarului la procuror” dar permisul suspendat si amenda?

  2. Bine că nu e copila aia grav rănită sau moartă. Se fac hârtii fiindcă așa sunt legile. Permisul de reține dar de circulă cu dovadă presupun până la clasarea dosarului. Doamne ferește de mai rău , ăsta este rezultatul „credinței” populare conform căreia pe trecerea de pietoni nimic nu ți se poate întâmpla (sunt foarte mulți adulți care se bagă pe trecerea de pietoni exact ca oaia și berbecu’ , ce pretenție poți avea la un copil de 12 ani – așa a fost educată)

  3. PROBABIL CA AIA ERA CU TELEFONUL BAGAT IN URECHE SI MERGEA CA OAIA .. SI SOFERUL ESTE CERECETAT PENTRU VATAMARE CORPORALA DIN CULPA???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *