FOTO! Andreea Bălan și botoșăneanul George Burcea și-au botezat fetița

Foto: Click
Foto: Click

Zi importantă sâmbătă, 22 aprilie, pentru Andreea Bălan şi soţul ei, botoșăneanul Georghe Burcea. Cei doi şi-au creştinat fetiţa la Biserica Doamna Oştea din Capitală, apoi au făcut o petrecere cu meniu select, în prezenţa a circa 100 de invitaţi. Totul într-o discreţie dusă la extremă, am putea spune. Marea grijă a părinţilor a fost să nu vadă nimeni faţa bebeluşului lor.

like facebookAndreea Bălan, soţul, copilul şi invitaţii au ajuns ieri foarte punctuali la biserică, pentru slujba de creştinare a micuţei Ella Maya (6 luni). Zâmbitori, fericiţi, îmbrăcaţi la patru ace şi… destul de grăbiţi să intre în lăcaşul de cult, la „loc sigur”, scrie ziarul Click.

Foto: Click
Foto: Click

Afară, copilul era mult prea expus privirilor curioşilor. De altfel, Andreea a ţinut în două rânduri să avertizeze că faţa bebeluşului trebuie blurată în toate fotografiile care vor apărea în spaţiul public.

Mai mult decât atât, soţul ei, George Burcea, a avut în permanenţă grijă să acopere cu mâna capul copilului, pe tot parcursul drumului de la maşină la biserică. Iar asta nu e tot. Pentru a evita riscurile, cei doi părinţi au angajat bodyguarzi care i-au flancat până la uşa bisericii, apoi s-au postat la intrare, împiedicând accesul străinilor.

Gestul lor ne aduce aminte de Michael Jackson, care în noiembrie 2002, pe când se afla la Berlin, a ieşit la balconul hotelului în care era cazat ţinându-şi în braţe copilul, iar ca să nu i se vadă faţa, i-a pus un prosop pe cap.

Dar, să revenim la vedetele noastre. Slujba la Biserica Doamna Oştea a durat mai bine de o oră şi a fost ţinută de trei preoţi.

La ieşire, Andreea a mărturisit că fetiţa ei a fost extrem de cuminte şi nu a plâns deloc.  „Suntem foarte fericiţi. Am ales această biserică pentru că e foarte frumoasă şi ne e dragă”, a declarat ea, în timp ce soţul îşi proteja, ca şi la venire, odorul.

andreea balan george burceaLa eveniment au fost prezente mai multe vedete, printre care Andreea Antonescu şi Ozana Barabancea, aceasta din urmă fiind o prezenţă efervescentă şi colorată, atrăgând fără îndoială toate privirile. Marele absent a fost tatăl artistei, Săndel Bălan, despre care se ştie că e într-un vechi război cu fiica sa. „Tata nu a putut fi prezent acum, dar ajunge la restaurant”, a precizat Andreea.

De la biserică, după ora 17.30, părinţii, bebeluşul şi invitaţii au plecat spre Palatul Bragadiru, unde a avut loc petrecerea.

În meniu s-au regăsit preparate internaţionale sofisticate, din toate bucătăriile lumii: vol-au-vent şi foie gras (specialităţi franţuzeşti), pastramă de vită cu avocado (reţetă mexicană), prosciutto di parma, caprese (preparate din bucătăria italiană) sau chifteluţe de vită thai (reţetă thailandeză).

Sursa: Click

 

 

One thought on “FOTO! Andreea Bălan și botoșăneanul George Burcea și-au botezat fetița

  1. EXTRAORDINAR!!! Sa nu vada nimeni fata bebelusului…Doamne…asa ceva. Inseamna ca toata viata o sa umble c-o punga in cap sa n-o vada nimeni. Ce mofturi de 2 lei….Pe de alta parte si “prostimea” care sa inghesuie sa vada un copil de 6 luni n-o inteleg. Nu-i tot un copil???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com