Spitalul de Recuperare cere suplimentarea organigramei pe 2017. Ce posturi vor fi înființate

Spitalul de Recuperare Sfantul Gheorghe BotosaniConducerea Spitalului de Recuperare Sf Gheorghe Botosani solicită aprobarea organigramei si a statului de funcţii pe anul 2017 . cu o modificare a numărului de posturi.

Astfel, numărul de posturi propus spre aprobare pentru anul 2017 este de 244 faţă de 226,5 cât a fost în anul 2016. Faţă de statul de funcţii din anul 2016, se propune o majorare de 19,5 posturi şi o diminuare de 2 posturi.

like facebookPosturile suplimentare, pentru care se solicită aprobarea sunt: medici – 2,5 posturi, asistent medical – 7 posturi, asistent medical de farmacie – I post, infirmiere – 1 post, îngrijitoare de curatenie – 5 posturi, psiholog -1 post, spalatoreasa – 1 post, fiziokinetoterapeut – I post.

De asemenea, se reduc două posturi de medic prin pensionare.

Numărul de posturi propus spre aprobare a fost luat în calcul la bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2017, iar angajările pe posturile vacante se vor face cu încadrarea în sumele alocate cu această destinaţie”, se arată într-un proiect de Hotărâre de Consiliu Local ce va fi supus spre aprobare în ședința de săptămâna viitoare.

 

One thought on “Spitalul de Recuperare cere suplimentarea organigramei pe 2017. Ce posturi vor fi înființate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *