FOTO Incredibil! Și-a bătut joc de un bețiv căzut în stradă. În loc să îl ridice, i-a pus la cap un triunghi reflectorizant

barbat intins pe strada cu indicator la cap - Darabani- BotosaniCaz incredibil înregistrat, joi, în județul Botoșani. Un șofer și-a bătut joc de un bețiv căzut în stradă. În loc să îl ridice de pe asfalt, acesta a luat din mașină un triunghi reflectorizant și i l-a pus la cap.

Situația tragi-comică a fost înregistrată pe strada Dimitrie Brândză din orașul Darabani, într-o curbă marcată cu linie continuă.

like facebookPericolul ca bărbatul căzut în stradă să fi fost lovit de o mașină era foarte mare, însă șoferul iresponsabil a considerat că e mai bine să îi pună indicator la cap decât să îl ridice sau să îl mute pe marginea drumului.

4 thoughts on “FOTO Incredibil! Și-a bătut joc de un bețiv căzut în stradă. În loc să îl ridice, i-a pus la cap un triunghi reflectorizant

  1. De ce e sofer iresponsabil? Daca cel cazut era victima unui accident si avea fracturi, daca victima spune cand isi revine ca avea 10000 de euro la el? Si lista de ce-urilor poate continua.

  2. Daca era un om bolnav sau fereasca Dumnezeu accidentat, asa cu un betiv , de ce sa ne fie mila ? El a dat bani sa ajunga acolo, pentru ce sa-l ridici si sa-l ajuti ? El nu s-a gandit inainte de a bea ? Am incercat sa ajut un betiv si ma injura intruna, i-am cumprat si un meniu( dupa ce m-a injurat ), sa manace ca era vai de el, nici nu s-a atins de mancare , m-a injurat din nou si imi tot spune ca de ce i-am luat mancare , nu puteam sa-i iau si eu o bere ? Asa ca m-am lecuit , nu imi e mila deloc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*