Vezi care a fost cauza care a generat incendiul devastator de la Ipotești!

incendiu cabana botosaniInspectoratul pentru Situații de Urgență ”Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a intervenit, miercuri noapte, la incendiul izbucnit la o locuință din Ipotești cu trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani și cu trei autospeciale cu apă și spumă.

La sosirea gărzii de intervenție ardeau un garaj, autoturismul aflat în interior, acoperișul unei case și o parte din bunurile din interior și două anexe, existând pericolul ca flăcările să se extindă la locuința vecinului. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 29 de pompieri militari, voluntari, dar și cetățeni, mai bine de două ore și jumătate.

like facebookValoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 170.000 de lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 600.000 de lei.

Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile care s-a aprins și întreținea arderea și distanța mică dintre construcții.  Incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *