Flutur: Încasările din taxe și impozite au crescut cu 40% față de anul trecut

catalin fluturÎncasările din taxe și impozite la nivelul municipiului Botoșani sunt mai mari cu 40 % în primul trimestru, față de aceeași perioadă a anului trecut. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că cetățenii devin mai responsabili în a-și chibzui banii lor și sunt mult mai mulți cei care vin până la 31 martie să achite taxele și impozitele, având în vedere că beneficiază și de acea reducere de 10% contează.

like facebookAsta înseamnă un progres în gândire a contribuabililor. Suntem în jur de 40% față de încasările de anul trecut, ceea ce ne ajută. Asta înseamnă că cei care plăteau mai târziu nu vor mai veni în semestrul II, III, IV. Este bine pentru că putem să ne facem niște calcule aici”, a spus Flutur.

One thought on “Flutur: Încasările din taxe și impozite au crescut cu 40% față de anul trecut

  1. Domnu’ Primar omite doua chestiuni:
    – diferenta la taxa de salubrizare pe anul trecut – cei care au platit anticipat pe tot anul trecut taxa de salubrizare au avut surpriza ca anul asta sa plateasca o diferenta
    – diferenta la taxa de salubrizare pe anul asta
    Avand in vedere ca la o familie de 4 oameni, cu o masina si un apartament ponderea taxei de salubrizare e in jur de 60-80% din total impozite pe anul in curs (asadar ponderea majorarii taxei de salubrizare este notabila), uite cum au crescut incasarile cu 40% fata de cele de anul trecut.
    In rest tot ii bine.
    Apropo – nu bagati si municipiul in Proiectul de management al deseurilor, ca tot a castigat URBASERV-ul zona municipiu Botosani si zone limitrofe, poate asa veti scadea taxa la 84 lei/persoana, fata de 100+ cat e acuma? Sau nu se poate? Daca veti scadea taxa, ne veti restitui diferenta celor ce am achitat in avans pe tot anul taxa de salubrizare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *