Alin Bejan, înaintea meciului cu Chiajna: Ţinând cont că urmează o sărbătoare mare, sperăm să-i facem pe suporteri fericiţi

alin bejan fc botosaniAntrenorul secund al FC Botoşani, Alin Bejan, a susţinut, joi dimineaţă, o conferinţă de presă înaintea partidei cu Concordia Chiajna. Tehnicianul a precizat că se aşteaptă la un joc dificil împotriva unei echipe experimentate din Liga I, însă speră să îi facă fericiţi pe suporteri la finalul meciului.

„Ne aşteaptă un meci important în economia clasamentului însă noi sperăm ca la finalul celor 90 de minute de joc noi să fim învingători. Ţinând cont că urmează o sărbătoare mare a românilor, a tuturor oamenilor, sperăm să-i facem pe suporteri fericiţi. Sunt tot trei puncte puse în joc. Chiajna e o echipă cu experienţă în liga i dar şi noi avem o echipă puternică, mai ales pe teren propriu şi sunt convins că vom câştiga. Nu se pune problema ca în cazul unei victorii să le dăm bonus băieţilor mai multe zile libere pentru că etapa viitoare suntem programaţi vineri la Tg. Jiu”, a declarat Alin Bejan.

like facebookPartida FC Botoşani- Concordia Chiajna, va avea loc vineri, de la ora 20:00 pe stadionul „Municipal”, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *