Spitalul Județean nu mai are datorii. Managerul unității: Avem bani în cont

corneliu mihaiSpitalul Județean ”Mavromati” nu înregistrează datorii la această dată, o premieră în ultimii zece ani. Cornel Mihai, managerul Spitalului Județean, a declarat că unitatea nu înregistrează nici arierate, nici datorii, și, mai mult, deține bani în cont. El spune că s-a ajuns pe zero urmare a măsurilor restrictive luate în cheltuirea banului, dar și datorită unui contract mai bun cu Casa de Asigurări de Sănătate.

like facebookAvem bani în cont. Ultimele măriri salariale sunt suportate din bugetul de stat. În 2014, erau datorii de 175 miliarde lei vechi și arierate. S-au luat măsuri de reducere a unor cheltuieli și au crescut veniturile prin contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate. Am realizat contractul în proporție de 99%, am luat toți banii de la Casa și am beneficiat și de o finanțare mai bună în ultimii doi ani”,a spus managerul Spitalului Județean.

Datorită creșterii valoriicontractului încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate, Mihai apreciază că unitatea va încheia fiecare lună cu excedent bugetar.

De aici ne vom permite să facem anumite reparații, modernizări, investiții din fonduri proprii”, a adăugat Mihai.

 

2 thoughts on “Spitalul Județean nu mai are datorii. Managerul unității: Avem bani în cont

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *