FOTO Razie a poliţiştilor în Piaţa Centrală. Amenzi de zeci de mii de lei aplicate

politisti si jandarmi in piata2Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Poliţiei municipiului Botoşani, au efectuat, miercuri, o razie în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani.
Activităţile au fost desfăşurate de 28 poliţişti în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoşani, Direcţiei Silvice Botoşani şi Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.
Au fost verificaţi 56 de agenţi economici şi au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 64.500 de lei, cele mai multe fiind prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
like facebookTotodată, s-a dispus confiscarea de numerar şi bunuri fără documente legale de provienienţă în valoare de 7.940 de lei.

One thought on “FOTO Razie a poliţiştilor în Piaţa Centrală. Amenzi de zeci de mii de lei aplicate

  1. Un mare BRAVO pentru cei ce au organizat razia…speram ca autoritatile statului sa nu doarma prin birouri si sa iasa mai des printre bisnitzari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *