Zeci de reclamații la adresa Spitalului Județean au ajuns la președintele Consiliului Județean. Ce vizează acestea

cadre medicaleZeci de reclamații la adresa cadrelor medicale de la Spitalul Județean ajung lunar la Consiliul Județean. Costică Macaleți, președintele CJ, a declarat că multe vizează comportamentul și limbajul cadrelor medicale, dar și condițiile din spital sau modul cum au fost tratați unii pacienți. Președintele CJ cere cadrelor medicale mai multă aplecare către pacienți.

like facebookAjung reclamații, și ajung destul de multe. Am cel puțin două întâlniri cu managerul spitalului și i-am spus aceste lucruri. I-am spus că are o leafă mare și responsabilitățile sunt pe măsură. Să își facă treaba. Și cadrele medicale trebuie să fie responsabile. Sunt plătite din bugetul statului și trebuie să se comporte ca atare. Sunt 10-15 reclamații lunar de pe sănătate. Inclusiv din rândul cadrelor de acolo mai vin să sesizeze câte ceva”, a menționat Costică Macaleți.

 

2 thoughts on “Zeci de reclamații la adresa Spitalului Județean au ajuns la președintele Consiliului Județean. Ce vizează acestea

  1. Cate reclamatii, sunt coordonate ? Sau direct; cate sunt la comanda, nefondate. Este ceea ce poate face un P.N.L.ist impotriva unor P.S.D.isti. Verificati ce a facut acest manager, cu cati bani si ce au facut altii pana sa fie el manager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *