FOTO Accident grav. Tânără în stare critică, după ce a ajuns cu maşina într-un copac

accident roma3O tânără de 28 de ani, din Botoşani, a ajuns în stare critică, după ce s-a izbit cu maşina violent de un copac. Beatrice Roxana Adăscăliţei Gavriliuc se afla la volanul unui autoturism VW şi circula pe drumul Botoşani-Roma.

like facebookÎntr-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac, maşina întorcându-se la 180 de grade.

A rămas încarcerată şi a fost scoasă de pompieri. Cadrele medicale au preluat-o în stop cardio respirator şi efectuează manevre de resuscitare.

Medicii au reuşit să îi repornească inima susţin că starea fetei este extrem de gravă şi sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Medicul neorochirug Attila Kis o va supune unei intervenţii chirgicale.

7 thoughts on “FOTO Accident grav. Tânără în stare critică, după ce a ajuns cu maşina într-un copac

  1. Nu știu de ce dar pe zi ce trece sunt din ce în ce mai convins că femeile in marea lor majoritate sunt catastrofe la volan. Cred ca sunt niște cauze psihologice sau hormonale, nu sunt eu în măsura să fac o astfel de evaluare, dar cert este că deciziile pe care le iau acestea în multe situații de „criză” sunt de cele mai multe ori foarte proaste. Poate sunt eu misogin dar singurul accident în care am fost implicat a fost cauzat de o șoferiță care a uitat să se asigure cind avea cedează trecerea si cel puțin în ultimul an au fost mediatizate multe cazuri în care șoferițe au provocat accidente în care si-au nenorocit familiile sau pe ele însele așa cum este si cazul acesta. Păcat de tinerețea ei, de familie si mai ales de copii pe care poate îi are.

  2. gigele, cu litere mici, in toate incidentele (accidentele)pe care le-am avut cu masina au fost implicati barbati. Ce statistica e asta? Tot timpul esti in toti parametrii la volan? Nu cred ca nu ai gafat niciodata. Dupa ce iti iei tratamentul sa te culci la loc.

  3. De ce judeci? Ai vazut starea drumul bt roma sub orice criticacei care ar trebui sa se ocupe de aceste drumuri catastrofale o sa aiba pe constiinta multi oameni

  4. Nici o treaba. Nu esti sofer bun sau rau in fuctie de sex!! Degeaba incearca unii barbati, sa creada ca e domeniul lor….atunci cand dai examentul pt permis, sunt aceleasi reguli , indiferent de sex, iar dupa fiecare cu soarta lui ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *