Razii în județ cu peste 60 de polițiști implicați

razie politie piataÎn perioada 7-8 aprilie, poliţiştii botoşăneni au desfăşurat pe raza judeţului o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, a activităţilor ilicite de comerţ cu produse accizabile şi cu material lemnos, dar şi pentru respectarea normelor privind transportul animalelor.

Activităţile au fost desfăşurate de 63 de poliţişti în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, Direcţiei Silvice Botoşani şi Direcţiei Sanitar-Veterinare Botoşani.

like facebookAu fost verificaţi 15 agenţi economici,  90 de persoane au fost legitimate şi 58 de vehicule au fost controlate.

În urma acestor activităţi, poliţiştii au aplicat 30 de sancţiuni, în valoare de 33.500 lei (16 la Legea 12/1990 privind desfăşurarea actelor de comerţ, 5 la O.U.G.195/2002 privind normele rutiere, 2 la Legea 171/2010 privind contravenţiile silvice şi 7 sancţiuni la alte acte normative).

Totodată, au fost confiscate bunuri fără provenienţă legală, în cuantum total de 1,090 lei, precum şi cantitatea de 4,19 mc material lemnos, potrivit unui comunicat al IPJ Botoșani.

 

One thought on “Razii în județ cu peste 60 de polițiști implicați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *