Gabriel Alecsandru, atac la Viorel Iliuță: Ne-a demonstrat că nu poate să ne conducă spre victorie. După alegeri, domnul Iliuță și-a băgat capul în nisip

gabi alecsandru alegeri municipiu PNLCandidatul PNL pentru funcția de președinte a organizație municipale Botoșani, Gabriel Alecsandru, l-a atacat dur pe contracandidatul său Viorel Iliuță. El a declarat, vineri, la alegeri că lucrurile trebuie să se schimbe în PNL și a criticat scorul slab obținut de organizația municipală la alegerile din 11 decembrie.

like facebookFostul președinte Viorel Iliuță ne-a demonstrat , din păcate, că nu poate să ne conducă spre victorie nici măcar spre un scor rezonabil de care să nu ne fie rușine. 17%: acesta este scorul pe care l-a luat organizația municipală la alegerile din 11 decembrie. Un rezultat care ar trebui să ne facă să-i dăm de pământ de rușine. Dacă la nivelul organizației județene domnul președinte Cătălin Flutur a făcut un gest de onoare și a făcut un pas în spate, la organizația municipală am primit același semnal: tăcere de mormânt. Domnul Iliuță și-a băgat capul în nisip sperând că timpul va depune de la sine o ceață densă peste activitatea domniei sale. Acum, consideră că este bine să îl revotăm și să îi reînnoim mandatul de președinte”, a spus Alecsandru.

Candidatul la un mandat de președinte a spus că își dorește să întărească partidul, să consolideze democrația în interiorul lui, însă a vorbit și despe disensiunile din interiorul PNL Botoșani.

Știm cu toții ce trebuie să corectăm: lipsa de compatibilitate a multor reprezentanți ai partidului, disensiunile dintr-un partid iată neunificat pe deplin momentan, neimplicarea în campanie, imaginea proastă a unor candidați, funcționarea defectuoasă pe bază de interese personale și bisericuțe a organizației. Dacă ne pasă și dacă am învățat ceva după alegerile din 11 decembrie, nu avem voie să lăsăm lucrurile să rămână așa”, a adăugat Gabi Alecsandru.

 

 

2 thoughts on “Gabriel Alecsandru, atac la Viorel Iliuță: Ne-a demonstrat că nu poate să ne conducă spre victorie. După alegeri, domnul Iliuță și-a băgat capul în nisip

  1. Felicitari domnului ILIUȚĂ , copilul asta nestiut decât din benerele unde-si atârna familia nu arată nimic! CIOCU MIC ,esti mic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *