FOTO Ludovic Orban: Căutați să formați o echipă puternică, o echipă care să ne asigure capacitatea de a câștiga în continuare Primăria municipiului Botoșani și, de ce nu, să ne ajute să câștigăm județul Botoșani

ludovic orban costel soptica catalin fluturi alegeri municipiu pnlFostul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Conferința municipală a PNL Botoșani, că își dorește să reconstruiască Partidul Național Liberal, astfel încât PNL să redevină primul partid din România.

Am venit în cadrul campaniei pe care o desfășor pentru președinția PNL. Din fericire, a corespuns sosirea mea în Botoșani cu organizarea Conferinței municipale a PNL Botoșani. Vreau să vă transmit toată prietenia mea, vreau să vă transmit angajamentul meu total în susținerea proiectului de renaștere a PNL, vreau să vă garantez că voi fi alături de dvs. pentru a reconstrui PNL, astfel încât PNL să redevină primul partid din România”, a spus Orban.

like facebookLiberalul a ținut să precizeze faptul că de Botoșani îl leagă foarte multe amintiri, amintind că în Botoșani a candidat în 1992 pe locul doi la Camera Deputaților din partea Convenției Democratice din România.

Am stat o lună de zile în Botoșani, am făcut campanie directă în jumătate din localitățile județului. Ulterior, am fost alături de colegii mei, indiferent cine a conduc filiala județeană, la aproapoe toate bătăliile electorale pe care le-am desfășurat în județul Botoșani; fie că erau alegeri locale, parlamentare, prezidențiale sau europarlamentare. Am foarte mulți prieteni aici, de la Verginel Gireadă la Costel Șoptică, de la Cătălin Flutur, care s-a ales în 2004 primar cu o victorie răsunătoare într-un județ care era considerat roșu și în 90-92 lua procente pentru Iliescu și PSD de 70-80%. Sunteți în fața unor alegeri. Din fericire, PNL a declanșat procesul de alegeri. Mai precis, conducerea centrală, în sfârșit, s-a decis să lase soarta PNL în mâna membrilor PNL. Alegeți cu mult discernământ, gândiți fiecare alegere, gândiți pe cine votați căutați să formați o echipă puternică, o echipă care într-adevăr să ne asigure capacitatea de a câștiga în continuare Primăria municipiului Botoșani și, de ce nu, să ne ajute să câștigăm județul Botoșani”, a adăugat Orban. 

La Comitetul de coordonare locală al Organizaţiei Municipale Botoşani participăî peste 350 de liberali. La Conferința municipală a participat și fostul lider PNL, Cătălin Flutur, care nu a dorit să țină vreun discurs.

ludovic orban botosani pnl;

 

catalin flutur cristian achitei alegeri pnl municipiu

 

2 thoughts on “FOTO Ludovic Orban: Căutați să formați o echipă puternică, o echipă care să ne asigure capacitatea de a câștiga în continuare Primăria municipiului Botoșani și, de ce nu, să ne ajute să câștigăm județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *