Contrabandişti cu ţigări trimişi după gratii. Au şantajat un poliţist de frontieră pentru a comite infracţiunea

mascati polititsti descinderi trafic tigari1O grupare de contrabandişti cu ţigări a fost condamnată definitiv, vineri, de judecătorii Curţii de Apel Suceava. Gruparea era coordonată de doi cetăţeni cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, Oleg Slivca şi Jitari Serchei, cei doi primind şase ani şi 10 luni de închisoare, respectiv 8 ani şi opt luni de închisoare.

Jitari Serghei a fost condamnat, pe lângă contrandană şi constituirea unui grup organizat şi pentru şantaj, după ce a şantajat un poliţist de frontieră pentru a-i sprijini în activitatea de contrabandă.

Cei doi au mai fost obligaţi la plata a 282.936 de lei. În dosar au mai fost condamnaţi botoşănenii Alin Lupaşcu, şase ani, Irinel Victoraş Damian, Tudorică Nicuşor Cîşlariu, ambii câte doi ani nouă luni şi 10 zile închisoare, Costel Alexa, un şi şase luni, Vasile Botoşanu, un an şi două luni de închisoare, Andrei Ghiţă, un an şi zece luni închisoare.

like facebookPotrivit anchetatorilor, în perioada mai-noiembrie 2014 gruparea a introdus în ţară ţigări de contrabandă în cantităţi uriaşe. În perioada monitorizată s-a reuşit confiscarea a 16.400 de pachete.

 

One thought on “Contrabandişti cu ţigări trimişi după gratii. Au şantajat un poliţist de frontieră pentru a comite infracţiunea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *